Nabídka:


MAPA OBCE ŽATČANY

Rozpočet obce

FIRMY V NAŠÍ OBCI
 

Počasí Brno - Slunečno.cz

Mateřské centrum Budulínek

Cena a kvalita vody

STATISTIKA:

TOPlist  

Informace IDS JMK

Vážení čtenáři našeho Infomailu!

v tomto infomailu tentokrát není novinek a změn v dopravě příliš mnoho, ale některé se přece jen objevily. Přečtěte si o nich, ať dojedete spokojeně.

V prvé řadě upozorňujeme na drobnější změny týkající se Brna a příbrněnské oblasti v Bystrci - linky 54, 303, N98 a potom Brna, Komárova a Židenic - linka 64. V Šebetově pozor na změny trasy na lince 277. O nadcházejících víkendech upozorňujeme i na drobné změny jízdních řádů linky S3 mezi Brnem a Tišnovem. Několik dalších drobností najdete v příloze.

A protože máme polovinu května, je to neklamné znamení, že celá řada muzeí a dalších institucí pořádají muzejní noci. Není třeba se soustředit jen na tu brněnskou, prakticky každé muzeum ve větším jihomoravském městě se v termínech do konce května připojuje. A protože je řada termínů v pracovní den, dá se i v pozdní večerní době snadno dostat z příslušného města do okolních obcí autobusy nebo vlaky. Přinášíme přehled. Druhou akcí, na kterou chceme upozornit, jsou dny otevřených dveří  brněnského rozhlasu konané při příležitosti 100. výroční zahájení vysílání na Moravě. Brněnský rozhlas je naším mediálním partnerem. Od pátečního odpoledne po celý víkend se tam můžete stavit podívat, jak se vlastně dělá rozhlas.

Budeme rádi, když odebírání Infomailu IDS JMK poradíte svým známým, příbuzným a sousedům. Stačí se přihlásit k odběru na našem webu www.idsjmk.cz vpravo nahoře.

Pro přihlášení nebo odhlášení odběru infomailů stačí zadat příslušný email do pravého horního rohu na našem webu www.idsjmk.cz.

Podrobnosti a další výluky najdete v Infomailu na odkazu: Infomail IDS JMK 18/2024. Aktuální verzi Infomailu najdete vždy i na našem webu v patičce.

Přejeme Vám krásný i když trochu chladnější víkend!